Berlingske regnorm

over en lidende regnorm: Det kan potentielt blive livsfarligt

Nu græder den unge »Generation sart« over en lidende regnorm: Det kan potentielt blive livsfarligt

3. nov. 2021 — Det ultrasensible opråb, hvor regnormens endeligt beskrives som en genopførsel af Jesus’ lidelse og død på Golgata, fremmaner foruroligende …

Kulturkommentar: Samtiden står i regnormens tegn. Særligt foruroligende er et aktuelt opslag på Facebook, hvor en medicinstuderende prøver at stoppe forsøg på det primitive bløddyr. Det peger mod en fremtid, hvor helt essentielle kvalifikationer må vige for sarte mavefornemmelser, skriver Berlingskes litteraturredaktør i denne kulturkommentar.

Drengen der levede af blå regnorme – Berlingske

Drengen der levede af blå regnorme

22. jun. 2016 — Drengen der levede af blå regnorme. Pubertet, havets mysterium og og et monokønnet samfund er elementer i Lucille Hadzihalilovic’ …

Pubertet, havets mysterium og og et monokønnet samfund er elementer i Lucille Hadzihalilovic’ surrealistiske bio-gyser »Evolution«.

Regnorm øger global opvarmning – Berlingske

Regnorm øger global opvarmning

2. mar. 2009 — Regnorm øger global opvarmning. Smådyr som regnorme, snegle, larver og krebs producerer store mængder af den potente drivhusgas lattergas, viser …

Smådyr som regnorme, snegle, larver og krebs producerer store mængder af den potente drivhusgas lattergas, viser ny dansk forskning.

Når regnorme kæmper og sejrer – Berlingske

Når regnorme kæmper og sejrer

9. okt. 2008 — Regnormen Bjarne, der arbejder ved kompostvæsenet, danner sit eget discoband i »Disco Ormene«. Filmen har premiere i dag og er på forhånd …

»Disco Ormene« Den computeranimerede danske film »Disco Ormene« er herlig underholdning på højt internationalt niveau.

Regnorme flygter fra landmænds sprøjtegifte – Berlingske

Regnorme flygter fra landmænds sprøjtegifte

29. okt. 1999 — Når giften regner ned over afgrøderne, flygter især de unge regnorme fra deres korridorer under jorden og søger mod udgangene til det fri.

Landmændene risikerer at forringe deres markers naturlige frugtbarhed, når de sprøjter mod svampe. Sprøjtegift jager nemlig regnormene på flugt, så jorden bliver fattigere på næring, viser ny undersøgelse.

Mormor og regnormen Svend – Berlingske

Mormor og regnormen Svend

25. maj 2001 — Karin Hultman Jensen: Mormor og Svend får langbenet besøg. Illustreret af Peter Malherbes Jensen. 32 sider. Kr. 198. Carlsen.

Karin Hultman Jensen: Mormor og Svend får langbenet besøg. Illustreret af Peter Malherbes Jensen. 32 sider. Kr. 198. Carlsen.

Velkommen til en verden af potente kæmpeorme og sort satire …

Velkommen til en verden af potente kæmpeorme og sort satire. Hvis du spørger, hvad meningen er, har du ret

8. aug. 2020 — Copenhagen Contemporary på Refshaleøen viser lyserøde regnorme og urovækkende ironi af David Shrigley.

Copenhagen Contemporary på Refshaleøen viser lyserøde regnorme og urovækkende ironi af David Shrigley.

Jarl Cordua: Politikere, hold jeres kæft. I har rygrad som …

Jarl Cordua: Politikere, hold jeres kæft. I har rygrad som regnorme

29. mar. 2018 — … overenskomstforhandlinger vist sig at have rygrad som en regnorm. … Klik her, hvis du ønsker at sende et debatindlæg til Berlingske.

Et skuffende stort antal ledende politikere har under dette års overenskomstforhandlinger vist sig at have rygrad som en regnorm. Det har de til fulde demonstreret med deres utidige udtalelser i et forsøg på at lægge pres på statens og kommunernes topforhandlere for at imødekomme de offentligt ansattes krav.

Nu græder den unge »Generation sart« over en lidende …

3. nov. 2021 — Nu græder den unge »Generation sart« over en lidende regnorm: Det kan potentielt blive … Søren Jacobsen Damm er peak boomer på Berlingske.

Berlingske on Twitter: “Folk, der ofte er meget konsekvente og …

27. okt. 2021 — Folk, der ofte er meget konsekvente og hidsige på Facebook, har ofte rygrad som en regnorm. Så en shitstorm er i langt de fleste tilfælde …

Keywords: berlingske regnorm